Webáruház művelet

Adatlap: Hegesztő spray 400 ml UNITED SPRAYS


  • Hegesztő spray 400 ml  UNITED SPRAYS

Hegesztő spray 400 ml UNITED SPRAYS

Csomagolási egység: 12 db.

747 Ft + Áfa / db.
Bruttó 949 Ft / db.
db.

Hasonló termékek: Vegyipari termék / Technikai, műszaki aeroszolok

UNITED SPRAYS Hegesztő spray 400 ml
  • Szilikon, viasz és oldószermentes, magas koncentrációjú letapadás gátló folyadék, alkalmas fogyóelektródás és védőgázas hegesztési eljárásokhoz.
  • Megbízhatóan védi a gázterelőt és az áramátadót valamint a munkadarabot a hegesztési fröcskölés ellen, továbbá a hegesztési szerszámok is tiszták maradnak: megakadályozza a hegesztés közben esetlegesen kifröccsent anyagok, és a „gyöngyözés” odaégését az éppen hegesztett anyagra, a fúvókára, és az elektromos-, és védőgázos hegesztés szerszámaira.
  • A hatóanyag nem mérgező, nem fejleszt kártékony gázokat és a bőrre is veszélytelen.
  • A festékbevonatokat nem támadja meg.
  • Vízmentes filmréteget képez, ezáltal magas hegesztési minőséget érhetünk el. Növeli a munkavégzés hatékonyságát, időt takarít meg az utómunkálatok csökkentésével, illetve elhagyásával.
  • Védi a fém felületét, alkalmas acélra, rozsdamentes acélra és alumíniumra.

Feldolgozása: A felület legyen tiszta, száraz, por-, olaj- és zsírmentes. A flakont alaposan /kb. 1 percig/ fel kell rázni és 20-30cm-ről a védendő felületre kell permetezni, elektromos hegesztéseknél a hegesztendő felület veszélyeztetett területeit röviden fújjuk be. Védőgázos hegesztésnél a fúvókát ismételten fújjuk be használat előtt. A hegesztés szerszámait, a feszítő-, és forgó készülék test- csiptetőit, stb. ismételten, vékonyan szórjuk be. A hegesztési gyöngyszemek a befújt felületről a hegesztés végeztével könnyen letörölhetőek.

Tulajdonságai: A hegesztésvédő spray nem korrodál. Technikai adatok: Formája: Folyadék Színe: Színtelen Illata: Gyenge, sajátos Tömítettsége: Kb. 0,8 gr/ ccm (hatóanyag) Hajtógáz: CO2/ Propán- Bután Ne szórjuk nyílt lángba, vagy izzó felületre!

Kosár

Be kell jelentkeznie!

A kosara üres!

Jelmagyarázat

Új termék

Egységcsomag nem bontható meg

Egységcsomag felár ellenében bontható

Akció érvényes dátumig

Akció érvényes visszavonásig

Futárral nem szállítható

Időszakosan csökkentett árú termék