Webáruház művelet

Adatlap: AL-KO Comfort 40E elektromos fűnyíró


  • AL-KO Comfort 40E elektromos fűnyíró

AL-KO Comfort 40E elektromos fűnyíró

Csomagolási egység: 1 db.

46900 Ft + Áfa / db.
Bruttó 59 563 Ft / db.
db.

Hasonló termékek: Szezonális ajánlatok / TAVASZI AJÁNLATOK

AL-KO Comfort fűnyírócsalád nagyteljesítményű tagja. Hagyományos aszinkron motorral szerelt, elektromos AL-KO fűnyíró. A stabil fűnyírómotor miatt, nagyobb a fűnyíró élettartama, jó a fűnyírás minősége. A fűnyíróház ék alakú geometriája miatt a bokrok alatti fűnyírás sem probléma, a szélekig nyírás pedig a fal melleti munkában jeleskedik.

Jó a súlyelosztása, amitől könnyű tolni, jó a fordulékonysága, és a fűnyírás közbeni egyenes úttartása. Főként a közepes, nagyobb területek fűnyírására használható, de a furdulékonyságot igénylő munkákra is alkalmas kertigép. Nagy területet kell rendben tartani, és fűnyírás közben közel kell menni a fa tövéhez, vagy a kertítés széléhez? Ez az AL-KO fűnyíró a 40 cm vágásszélességgel, és az ék alakú fűnyíróházzal a megoldás az ilyen helyzetekre! Magas felszerletségével az egyik legjobb házkörüli munkára ajánlott fűnyíró.

Biztonsági kapcsolóval szerelt, ami probléma esetén azonnal leállítja a fűnyírót. Tolókarja összehajtható, így kis helyen tárolható, illetve könnyen szállítható, ha a telken, vagy a nagyinál kell füvet nyírni. Kapcsolója kényelmes, kengyeles változat, bármilyen szögből, bármelyik kézzel tertva jól használható. A kábeltartó fül pedig a hosszabbító elhelyezését teszi könnyebbé ezen a fűnyírón. A középső fülénél fogva lehet megemelni a fűnyírót, és a jó súlyelosztás miatt olyan könnyen lehet vinni, mint egy nagyobb táskát. A tolókar szöge állítható, így a fűnyírást végző személy igényeire állítható. Megtekinthető a "további képek" között.

Ennek az AL-KO fűnyírónak a vágásmagasságát egy kar segítségével, központilag lehet állítani, az erős rugók miatt ez egy mozdulattal állítható be. A közpnti magasságállítás a fűnyíróházat emeli és süllyeszti, a fűnyírókerekek le, és visszapattintása szükségtelen, ezért a fűnyírókerekek rögzítése is stabilabb. A fűnyíró vágásmagassága hat fokozatban állítható.

Fűgyűjtő telítettség jelzővel szerelt. Amikor a fűgyűjtő megtelt, a fűgyűjtőn látható kis fül visszacsukódik, így jól látható mikor kell üríteni.

Három az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
  • Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.

A mulcsozás a mulcsozóék felhelyezésével végezhető, ekkor a mulcsék lezárja a fűnyíróház kivezető nyílását és addig keringteti a fűszálakat, ameddig apró kaszálékká nem aprítja. Megtekinthető a "további képek" között.

Az AL-KO Comfort 34 E fűnyírónak megfelelő, de növel teljesítményű és vágószélességű. Felszereltsége és használhatósága  jobb, így a magasabb minőségű, AL-KO Comfort  fűnyírók közé tartozik.

 

 

Fűnyíró teljesítmény 1400W
Fűnyíró vágásszélesség 40 cm
Vágásmagasság állítás központilag állítható, hat fokozatban.
Vágásmagasság 28-68 mm
Fűgyűjtő 43L, műanyag
Fűnyíróház PP műanyag, időjárásálló
Fűnyírókerekek 165 mm elöl, 200 mm hátul
Fűnyírásra ajánlott terület 600 m2
Fűnyíró súlya 19 kg

Kosár

Be kell jelentkeznie!

A kosara üres!

Jelmagyarázat

Új termék

Egységcsomag nem bontható meg

Egységcsomag felár ellenében bontható

Akció érvényes dátumig

Akció érvényes visszavonásig

Futárral nem szállítható

Időszakosan csökkentett árú termék