Webáruház művelet

Adatlap: AL-KO Classic 38E Plus elektromos fűnyíró


  • AL-KO Classic 38E Plus elektromos fűnyíró

AL-KO Classic 38E Plus elektromos fűnyíró

Csomagolási egység: 1 db.

33300 Ft + Áfa / db.
Bruttó 42 291 Ft / db.
db.

Hasonló termékek: Szezonális ajánlatok / TAVASZI AJÁNLATOK

Hagyományos aszinkron motorral szerelt, könnyű elektromos AL-KO fűnyíró. A stabil fűnyírómotor miatt, nagyobb a fűnyíró élettartama, jó a fűnyírás minősége. A fűnyíróház ék alakú geometriája miatt a bokrok alatti fűnyírás sem probléma, a szélekig nyírás pedig a fal melleti munkában jeleskedik.

Jó a súlyelosztása, amitől könnyű tolni, jó a fordulékonysága, és a fűnyírás közbeni egyenes úttartása. A  kis, de sok igazító vágást igénylő gyepekhez ajánlott, de már nagyobb területek fűnyírására is jól használható kertigép. Fűnyírás közben közel kell menni a fa tövéhez, vagy a kertítés széléhez? Kerülgetni kell a dísznövényeket, virágágyásokat? Ez a fűnyíró a megoldás az ilyen helyzetekre! És persze a nők számára is remek választás, a kis súly miatt könnyű a fűnyírás.

Biztonsági kapcsolóval szerelt, ami probléma esetén azonnal leállítja a fűnyírót. Tolókarja összehajtható, így kis helyen tárolható, illetve könnyen szállítható, ha a telken, vagy a nagyinál kell füvet nyírni.

Fűgyűjtő telítettség jelzővel szerelt. Amikor a fűgyűjtő megtelt, a fűgyűjtőn látható kis fül visszacsukódik, így jól látható mikor kell üríteni. Megtekinthető a "további képek" között.

Kettő az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.

A fűnyíró vágásmagassága tengelyenként állítható. A fűnyírókereket egyszerűen le lehet venni a tengely végéről, a tengely újra átfűzni a fűnyíróház alacsonyabb vagy magasabb furatán, a kereket visszapattintani a helyére és már kész is. Megtekinthető a "további képek" között.  Négy vágási magasság állítható be a fűnyírás igényei szerint. Wheel&Click System.

Az AL-KO Classic 3.2 E fűnyíróval megegyező tulajdonságú, de növel teljesítményű és vágószélességű. Súlya csak kis mértékben nagyobb, ez nem befolyásolja jelentősen a fűnyírás közbeni fordulékonyságát.

 

 

Fűnyíró teljesítmény 1300W
Fűnyíró vágásszélesség 38 cm
Vágásmagasság állítás tengelyenként állítható, négy fokozatban.
Vágásmagasság 23-62 mm
Fűgyűjtő 43L, műanyag
Fűnyíróház PP műanyag, időjárásálló
Fűnyírókerekek 150 mm elöl, 180 mm hátul
Fűnyírásra ajánlott terület 500 m2
Fűnyíró súlya 15 kg

Kosár

Be kell jelentkeznie!

A kosara üres!

Jelmagyarázat

Új termék

Egységcsomag nem bontható meg

Egységcsomag felár ellenében bontható

Akció érvényes dátumig

Akció érvényes visszavonásig

Futárral nem szállítható

Időszakosan csökkentett árú termék