Webáruház művelet

CSOMAGKÜLDÉSI AKCIÓ ! (Érvényes visszavonásig!)
Nettó 45000.- Ft feletti vásárlás esetén -50% kedvezmény
Nettó 100000.-Ft feletti vásárlás esetén -100% kedvezmény a csomagdíjból
Utánvétes fizetés esetén nettó 450.- Ft utánvételi díj fizetendő!
Vásárlási feltételek 3.pontja szerint!

Adatvédelmi tájékoztató

Az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló jogszabályban foglalt kötelezettségnek eleget téve a www.dobotrade.hu webáruház üzemeltetője, a DOBÓ TRADE Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) az alábbiakról tájékoztatja tisztelt Vásárlóit:

1. Adatkezelés célja:

Az Üzemeltető személyes adatokat a megbízási szerződés létrejöttével, nyilvántartásával és a szolgáltatás teljesítésével összefüggésben kezel. Az adatszolgáltatás önkéntes, de a regisztrációban ill. a megrendelőben rögzített egyes személyes adatok közlése nélkülözhetetlen a szerződés létrejöttéhez és teljesítéséhez.

2. Az adatkezelés időtartama:
Az Üzemeltető a személyes (és azon belül a különleges) adatokat a jogviszony fennállása alatt, valamint azon időtartam alatt kezelheti.

3. Az adatok nyilvántartása:
A DOBÓ TRADE Kft., mint adatkezelő az adatok feldolgozását és az adatok nyilvántartását is maga végzi.

4. Személyes adatok és harmadik fél
A DOBÓ TRADE Kft. Vásárlóinak adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Ezen adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Személyes adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

5. Adatok módosítása:
A DOBÓ TRADE Kft. Vásárlója saját, személyes, nyilvántartott illetve továbbított adatait a webáruház nyilvántartásában bármikor, sajátkezűleg módosíthatja.

6. Jogellenes magatartás vélelme:
Az ügyfél jogellenes adatkezelés esetén írásban élhet tiltakozási jogával, illetve bírósághoz is fordulhat. A DOBÓ TRADE Kft., mint adatkezelő köteles a bejelentést a törvény előírása szerint kivizsgálni és az ügyfelet írásban tájékoztatni.

7. Belépő adatok:
A DOBÓ TRADE Kft., mint adatkezelő elektronikus levélben tájékoztatja ügyfeleit, hogy a www.dobotrade.hu webáruházban regisztrált felhasználóként a www.dobotrade.hu webáruház használatára is jogosult.

8. Egyéb rendelkezések:
Minden egyéb, adatkezeléssel, adatvédelemmel összefüggő kérdésben az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

A www.dobotrade.hu webáruház üzemeltetője a DOBÓ TRADE Kft.

Szeged, 2010. február 21.

Kosár

Be kell jelentkeznie!

A kosara üres!

Jelmagyarázat

Új termék

Egységcsomag nem bontható meg

Egységcsomag felár ellenében bontható

Akció érvényes dátumig

Akció érvényes visszavonásig

Futárral nem szállítható

Időszakosan csökkentett árú termék