Webáruház művelet

Márciusi ajánlatunk:
40+ termékcsoport összes terméke kedvezményes áron vásárolható meg!
Kiemelt ajánlat: faszerkezet építő csavarok kibővített méretsor, csökkentett árak!

A mennyiségi megrendelők továbbra is elérhetők a "Letöltések, adatlapok" menüpontban!

Webáruház vásárlási feltételek

Szolgáltató adatai:

Cégszerű elnevezés: Dobó Trade Kereskedelmi Kft
Szolgáltató székhelye: 6727 Szeged, Szellő utca 28.
Adószám: 13801430-2-06
Cégjegyzékszám: 06-09-010831 
Bejegyző hatóság: Csongrád Megyei Bíróság Cégbírósága
Elektronikus elérhetőség: office@dobotrade.hu
Fax: 0662/476-872
Kapcsolattartó személyek: Dobó László, Dobó Lászlóné

 

1.  Általános tudnivalók:

1.1. Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. A webáruház minimum vásárlási limittel működik, termék rendelhetőséget és futárszolgálati szállításból kizárt termékeket is tartalmaz melyek szállítását nem, vagy csak feláras szállítási díjért tudjuk kiszolgálni! A regisztráció 30 napig érvényes, vásárlás hiányában ezt követően törlésre kerül.

A termékek széles formai és méretbeni különbözőségéből adódóan egy-egy csomagban csak az egymással sérülésmentesen összecsomagolható és hasonló méretű termékeket szortírozva tudjuk elhelyezni. Azon megrendelt termékeket amelyek egymással biztonságosan össze nem csomagolhatók azt jogunkban áll előzetes értesítés nélkül is több csomagba készíteni és futárszolgálattal így kiszállíttatni. A feltüntetett szállítási díjak megállapításakor nem egy-egy rendelés össz súlyát, hanem a biztonságos szállítás érdekében eseténként csak több csomagban feladható dobozok darabszámát figyelembe véve számlázunk. Több csomagban feladott rendelések esetében igyekszünk egyedi olcsóbb díjak kialakítására.

1.2 Webáruházunkban a vásárlási minimum nettó 10000.-Ft + Áfa!

Regisztráció nélküli vagy kisebb megrendelés leadható a  www.csavaresszerszam.hu  webáruházban !

Áraink a webáruházban leadott és a termékeknél feltüntetett csomagolási egységek megrendelése esetén érvényesek! Más formátumban leadott megrendelés esetén az árakban eltérés lehetséges és ezen rendelések feldolgozása hosszabb határidőt igényel, ezért reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Regisztrációt követően a webshopba belépve, a vásárolni kívánt mennyiséget a termék melletti mezőbe beírva a kosárba helyezhetők a kiválasztott terméket. Termékeknél szereplő Adatlap gombra kattintva a termékről részletes leírás illetve használati útmutató szerepel amely megkönnyítheti a legmegfelelőbb termék kiválasztását. A termékeknél megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.3. A feltüntetett csomagolási egységnél kisebb mennyiség megrendelése esetén a termékre felárat számítunk fel, mely a termék nettó árának 15%-a.

Vásárlónak lehetősége van akár a megrendelési folyamat vége előtt is megrendelését módosítani és módosított mennyiségben egységcsomagot rendelni, így a bontási felár nem kerül kiszámlázásra.

1.4. Kiskereskedelmi egységet nem üzemeltetünk ezért személyes vásárlásra nincs lehetőség! A beérkező rendelések kiszállítása futárszolgálattal vagy saját gépjárműveinkkel történik! Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetéssel átvételi lehetőséget biztosítunk a nagyobb terjedelmű vagy súlyú, csak több csomagban feladható 100 kg feletti nettó 80-100 ezer forint feletti vásárlás esetén, amennyiben a rendelés leadását követően megküldött díjbekérő alapján a kiállított számla kifizetése, átutalása már megtörtént! Az 1-2 csomagos kis súlyú rendelések személyes átvételére nincs lehetőség!

1.5. Kereskedő Partnereink részére meghatározott havi vásárlási összeg felett biztosítjuk a kedvezményes árakon történő vásárlást, amely beállított kedvezmény frissítése 60 naponként történik, vásárlás hiányában a kedvezmény törlődik.

1.6. Adatbeviteli hibák javítására illetve mennyiségi módosításokra a rendelés folyamatában minden egyes lépésnél lehetőség van. A megrendelés véglegesítése, elfogadása után a rendszer automatikus generált elektronikus értesítést küld a megrendelt termékekről a regisztráció folyamán megadott elektronikus postafiókjába. Vásárló a megrendelés elküldésével iktatott, írásos szerződést köt Szolgáltatóval a vásárlásról, mellyel egyidejűleg jelen szerződési feltételeket is elfogadja.

 

2.  A megrendelés módosítása, vásárlástól való elállás:

2.1 A megrendelés utólagos módosítására a megrendelés leadását követő 24 órán belül kizárólag írásos formátumban (e-mailen vagy telefaxon) kerülhet sor.

2.2. Az elállási joggal élő Vásárlónak a termék átvételétől számított 14 napon belül kötelessége saját költségén a megrendelt terméket hiánytalanul, eredeti csomagolásban, megküldött dokumentációk, bizonylatok csatolásával visszaküldeni. Vásárló nem kötelezheti a Szolgáltatót a szállítási díj megfizetésére! Minőségi reklamációt kivéve a szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli!

2.3. Vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítésére!

2.4. Szolgáltatónak 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a Vásárló számára a megrendelt termékek teljes vételárát, amennyiben az élni kíván az elállási jogával és saját költségén hiánytalanul és sérülésmentesen 14 napon belül visszajuttatta a megrendelt terméket.

2.5. Utánvétes visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Minden esetben banki átutalással, vásárló által írásban megadott bankszámlaszámra térítjük vissza a termék vételárát.

2.6. Elállási jogot nem tudjuk figyelembe venni amennyiben a megvásárolt termék nem raktári termék, az speciálisan a Vasárló kérésére lett beszerezve, legyártatva illetve azt a Vasárló saját hibájából tévesen rendelte meg!


3.  Szállítás módja, szállítási költségek:

3.1. Futárszolgálattal feladható termékek szállítása:

 • Futárszolgálattal illetve bármely egyéb általunk megbízott külsős szállítóval (pl. raklapos szállítás esetében) minden esetben, vásárlási értéktől, kedvezmény besorolástól függetlenül minden esetben az alábbi díjtáblázatban feltüntetett szállítási díjak kerülnek felszámításra!
 • Több csomag esetén (a rendelt termékek összetételét figyelembe véve) igyekszünk kedvezőbb, egyedi díjakat kialakítani!

3.2. Házhozszállítás túrajáratokkal, futárszolgálattal nem szállítható, nem csomagolható, nagy súlyú 100kg feletti rendelésekre:

 • Csak Partnereink részére elérhető szállítási mód, rendszeres vásárlás esetén.
 • Egyéb speciális szállítást igénylő nagy terjedelmű, nagy súlyú termékek megrendelése esetén összeghatártól függetlenül, célfuvar szervezésével szállítási díj ellenében tudjuk ezt a szállítást biztosítani! Feltételekről, elérhető településekről, szállítási díjakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

3.3. Elérhető szállítási módok: 

 • Díjtáblázat alapján fizetett csomagdíjjal

 • Előre utalási szándékát a rendelés végén található megjegyzés mezőbe beírva jelezheti felénk. Díjbekérőt küldünk a megadott e-mail címre, átutalás teljesítését követően indítjuk a csomagot.

3.4. Csomagdíjak:

Csomagdíjak / csomagonként

nettó / bruttó

0 - 10 kg
10 - 20 kg
20 - 30 kg
SMS értesítés kérése csomagkézbesítésről
címenként

1550.- / 1969.-
1670.- / 2121.-
1890.- / 2400.-
40.- / 51.-

*Csomagolásra vonatkozó szabályok:

 • a dobozba nem csomagolható, műanyag termékek, nyelezett kerti szerszámok, vízmértékek, párhuzamszorítók, hegesztő anyagok, menetes szárak ...stb esetében a termékek állagának megóvása érdekében előzetes értesítés nélkül is jogunk van a rendelést több csomagban, a csomagdíj többszörös felszámításával feladni

3.5. Termékállapot információk:

 • RENDELÉSRE: beszerzése hosszabb időt igényel, esetenként 1 hét alatt elérhető termék! Kérjen információt a várható szállítási határidőről!
 • FUTÁRSZOLGÁLATTAL NEM SZÁLLÍTHATÓ: az ilyen jelöléssel szereplő termékek szállítása minden esetben csak egyeztetéssel lehetséges! Az így megjelölt termékek (vasbakok, talicskák, konténerek, létrák, kukák..) szállítását a futárszolgálat nem vállalja! Néhány így megjelölt termék szállítása (pl. nyelezett szerszámok, csomagolás nélküli termékek...) a csomagdíjon felüli felár vállalása és előre utalásos számla kiegyenlítése után lehetséges! Ezen termékek kiszállítása felár nélkül csak szerződött Partnereink részére túrajárattal biztosított. Nagyobb mennyiségi igény esetén ezekre a termékekre kérjen célfuvarra szállítási díjas árajánlatot!
 • PILLANATNYILAG NEM RENDELHETŐ: időszakosan kifutott készlethiányos termékek melyek többnyire a távolkeleti beszállítás miatt csak hosszabb határidővel lesznek újra elérhetők.

 

4.  Szállítási, rendelési határidő, csomagolási feltételek:

4.1. Szállítási határidő:

 • Túrajárattal szállított megrendeléseket 2 nappal a túrajárat előtt (pl. csütörtöki túrajárat esetében kedd délelőtt 12 óráig) kérjük leadni! Ennél későbbi időpontban leadott megrendelésekre nem tudjuk garantálni a heti túrajárattal történő kiszállítást! A leadott rendelés rögzítésre kerül azonban a kiszállítás csak a következő heti túrajárattal fog teljesülni, vagy futárszolgálattal díj ellenében tudjuk azt feladni.
 • Futárszolgálattal kért szállítás esetében a termékelérhetőséget figyelembe véve a rendelt termékeket 2 - 4 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Csomagfeladásról a regisztráció folyamán megadott e-mail címre elektronikus értesítést küldünk.

4.2. A 30 kg-ot meghaladó megrendelés valamint az összsúlytól függetlenül a termék méretéből, terjedelméből adódóan az egy dobozba nem csomagolható termékeket a termék minőségének és épségének megőrzése érdekében több csomagban szállítjuk, melyért a csomagdíj számszorosát számítjuk fel.

4.3. Szolgáltatónak szállítási késedelemből adódó kártérítési kötelezettsége csak akkor van, ha a késedelem szándékosságra vagy súlyos gondatlanságra vezethető vissza!

 

5.  Minőségi előírások, szavatosság, termékcsere:

5.1 Szolgáltató valamennyi kiszállított termékre 8 napos cseregaranciát biztosít, amennyiben megállapítható, hogy a termék gyártási hibás vagy a szállítás során sérült meg. Szállítási sérülés esetén kizárólag a Vásárló és a Futárszolgálat alkalmazottja által is aláírt jegyzőkönyv alapján van lehetőség a cserére.

5.2. Amennyiben az egy időben leszállított áruk között gyártási hibás is van, a Vásárló erre való hivatkozással nem utasíthatja vissza a kifogástalan termékek átvételét, és tudomásul veszi, hogy osztható szolgáltatásokról van szó, így árleszállítás vagy csereigény csak a kifogásolt árupéldányokra (termékekre) vonatkoztatható.

5.3. Megállapított hiányosságok esetén a Szolgáltató választása szerint jogosult a hibás termékeket hibátlanra kicserélni, vagy kijavítani, vagy a Vásárlóval árleszállításban vagy más termékre való cserében megállapodni, illetve a szerződéstől elállni.

5.4. Kötelező garancia vállalása illetve jótállási jegy biztosítása a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet melléklete szerint csak a 10.000,- Ft érték feletti háztartási készülékek, kerti szerszámok, motoros kéziszerszámok stb. esetén szükséges.

5.5. Termékcsere csak abban az esetben kérhető ha a meghibásodást bizonyítottan gyártási illetve anyaghiba okozta. Amennyiben a meghibásodást szakszerűtlen használat illetve a karbantartás elmulasztása okozta abban az esetben ezen termékre nem vonatkozik a jótállási törvény. A meghibásodás okát eldöntheti a kereskedő is. A 19/2014. (IV. 29) NGM rendelet 4.§ (5) bekezdés értelmében 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy álláspontját közölje.  „Ha a vállalkozás a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról – a csereigény elutasítása esetén az elutasítás indokáról és a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről is – öt munkanapon belül, igazolható módon köteles értesíteni a fogyasztót.”

5.6. Esetlegesen felmerülő szavatossági, garanciális illetve jótállási igény esetén minden esetben be kell mutatni az eredeti vásárlást igazoló bizonylatot!

5.7. A jótállás biztosítása minden esetben a fogyasztóval közvetlen kapcsolatban lévő eladót terheli.

 

6.  Fizetési feltételek:

6.1. A webáruházban megrendelt termékek fizetési módja utánvétes (készpénzes) fizetés. Halasztott banki átutalásos fizetési lehetőséget kizárólag szerződött Kereskedő Partnereink részére tudjuk biztosítani. Halasztott átutalással kiállított számlák fizetési határidő túli kiegyenlítésa esetén késedelmi kamatot számítunk fel!

6.2. A Magyar Közlönyben (2013/57. szám 14658.oldal) megjelent jogszabály szerint a késedelmesen fizetett számlák esetében 2013. július 01-től valamennyi szerződésből eredő pénztartozásra az alábbi szabályok vonatkoznak:

 • fizetési határidőt a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül teljesíteni kell, kivétel nélkül mindenkinek (állam, multik, magánszemély, stb…)
 • a fizetési késedelem a 31. napon beáll
 • 60 napnál hosszabb fizetési határidő kikötése tisztességtelen, ennek kikötése a szerződés ezen pontját érvénytelenné teszi
 • kamat és késedelmi kamat felszámításánál a naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamat az irányadó
 • késedelmi kamat felszámítása és annak megfizetése kötelező, melynek minimuma az alapkamat 8% ponttal növelt összege
 • új költség megfizetése is kötelező a fizetési késedelembe esőnél, ez az un. behajtási költségátalány, mely 40 euro összegű. Ennek ellenértéke forintban a mindenkori MNB hivatalos deviza-középárfolyam szerinti összeg. Ezen 40 euro átalányösszeg megfizetését kizáró szerződés semmis.

6.3. A leszállított és leszámlázott termékek tulajdonjoga csak a szerződésből eredő pénzügyi tranzakció teljes összegű kiegyenlítése után száll át a Vásárlóra, ezen időpontig a terméket a Vásárló köteles megőrizni.

7.  Adatvédelem:

7.1. Szolgáltató adatvédelmi tájékoztatóját itt olvashatja el.

 

8.  Egyéb feltételek:

8.1. Szolgáltató feltételezi Vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Sem a tárhelyszolgáltatót, sem a Szolgáltatót nem terhel felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

8.2. Szolgáltató szabadon beperelhet bármely személyt, valamint kártérítési igénnyel léphet fel azzal szemben aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Szolgáltató nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

8.3. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a vásárlási feltételekben rögzített szabályokat Szolgáltató érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.

 

9.  Záró rendelkezések:

9.1. A felek a szerződéssel kapcsolatos vitás ügyeiket elsősorban közös egyeztetéssel rendezik. Felek a Csongrád Megyei Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

9.2. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári törvénykönyv szabályai az irányadóak.

 

Szeged, 2019.03.01.

REGISZTRÁCIÓ ELŐTTI INFORMÁCIÓ!

A www.dobotrade.hu nagyker webáruházban a vásárlási minimum nettó 10000.-Ft + ÁFA + szállítás!

Regisztráció nélküli vagy kisebb összegű megrendelések leadhatók a
www.csavaresszerszam.hu
webáruházunkban !

Túratérkép: viszonteladó partnereink részére

Kosár

Be kell jelentkeznie!

A kosara üres!

 • Ugrás a webáruházra!

Jelmagyarázat

Új termék

Egységcsomag nem bontható meg

Egységcsomag felár ellenében bontható

Futárral nem szállítható

Időszakosan csökkentett árú termék